Nyhetsbrev

Nyhetsbrev 3 – Full rulle på McDonalds

På gång
Vi är i full gång med Linköping Culture Pop-Up, och hela affären är flyttad till “gamla McDonalds” vid Trädgårdstorget i centrala Linköping. Öppna plats i google maps.
Vi har öppet varje dag – måndag till söndag, 14-18. Dock med undandag för måndag 7:e augusti då vi håller stängt.
Vi passar också på att slå ett slag för Östgötadagarna 2-3 September. Passa på att besöka både oss och andra utställare. Det blir kul!
Logo Östgötadagarna
Platser kvar: Vi har utökat antalet platser på våra populära terminskurser i olje- och akrylmåleri. Därför finns nu 1-2 platser kvar på samtliga tillfällen. Länk till kurssidan.
Det finns också platser kvar på akvarellkursen. Mer info om akvarellkursen.

Från Bloggen
Det är bara att erkänna – att ha butiken i stan tar upp det mesta av vårt fokus just nu. Så vad passar bättre än en liten betraktelse av att möta kunder? På köpet får du läsa om ett trick att hålla dina penslar i trim.
Läs mer i inlägget: Kan man koka den här?

Månadens produkt
Vi har tagit hem ett antal produkter riktade mot barn, som vi säljer med minst 30% rabatt. Det finns kritor, pennor och hela målarväskor. Dessa finns just nu bara på plats i butiken (och inte på nätet). Det som blir över kommer också finnas på Östgötadagarna.
Månadens produkt är dock små paket med pastellkritor från Sennelier, “à l’écu”. Du får 6 matchade färger som passar en viss typ av motiv. På baksidan av varje ask finns också en QR-kod att följa för en liten tutorial för just det paketet. Perfekt för resan, och för att träna på att arbeta med en begränsad palett.
Ange kod “McDonalds” när du checkar ut för att få 15% rabatt. Eller säg till i kassan om du kommer till butiken.

{unsubscribe_text}

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

To top