Om oss

MGN Art säljer konstnärsmaterial, håller kurser i oljemålning och akryl, och skapar även egen konst. Kursverksamheten började 2019, och konstnärshandeln startade i början av 2021.

Mission

Vi vill vara konstnärsbutiken med de mest nöjda kunderna i Sverige.
– Vi säljer bara material som vi själva använder eller vill använda. Genom att vara stenhårda med vad vi tar in i sortimentet hoppas och tror vi att även du som kund kommer att bli nöjd, oavsett vad du väljer.
– Vi tror på att ha kompletta uppsättningar av de varor vi tar in. Tar vi hem en viss färg, så tar vi hem alla kulörer. Tycker du om en viss sorts pensel du hittat hos oss, så kan du också få den i andra storlekar.
– Vi håller konkurrenskraftiga priser. Det gör vi genom att driva butiken från ateljén. De flesta av våra varor är ganska små, så lokalkostnader för lager och så vidare blir väldigt låga.
– Vi försöker alltid ha hela vårt sortiment hemma. Självklart kan saker ta slut, men vi jobbar hårt med att hålla koll på vårt lager, och planera våra beställningar.

Butiken

Vår butik, ateljé och nagelsalong ligger på Ribstonvägen 2 i Bankekind, strax utanför Linköping, (klicka här för karta). Här går det bra att komma på besök eller hämta sina varor enligt överenskommelse.

Vi ser oss främst som en webbutik, men alla varor är även uppställda i vår butik. Vi har inga fasta öppettider men vi öppnar gärna butiken för dig om du vill komma och titta, känna och klämma på varorna innan du bestämmer dig. Dock vill vi att du hör av dig innan eftersom det vid vissa tillfällen, då det är kurs eller nagelkunder inte passar att vara i butiken. Vi brukar arbeta administrativt och med packning av ordrar från webbutiken under förmiddagarna men är oftast väldigt flexibla med att öppna upp butiken eller lämna ut varor efter klockan 13.00 alla dagar i veckan.

Pga. Covid-19 kan vi endast ta emot max. 3 besökare i lokalen samtidigt.

Vi nås på mail: kundtjanst@mgnart.se eller på telefon 0737 81 57 51

Om Michelle

Michelle Gerfort Nanneson (MGN) är stjärnan i MGN Art. Hon är lärare på kurserna, och ansvarig för sortiment, leveranser och kundkontakter. Michelle har gått Konstlinjen på Folkuniversitetet, och har också fortsatt måla för lärare på ett antal helg- och kvällskurser. Konstnärligt uttrycker hon sig helst genom skulpturer och måleri i olja. Hon är även utbildad Systemutvecklare/programmerare, Samtals- och NPF-coach, Stresspedagog och Nagelterapeut (se hennes nagelkonst på MGNNails.se)

Om Fredrik

Fredrik Nanneson är ansvarig för teknik på hemsidan, och ekonomi. Han är civilingenjör inom IT, och har lång erfarenhet av programmering och drift. På det konstnärliga planet gillar han att fotografera, att skissa med blyertspennor och måla akvarell.

Om företaget

Vårt företag “Nannesons Creativia” startades redan 2004, och var då bland annat tänkt som en kanal för Michelles konsthanterk, främst hennes graverade glas. Vi har drivit en webhandel på www.creativia.se sedan 2018, och bestämde oss 2021 för att starta konstnärshandeln under namnet MGN Art.
Vårt organisationsnummer är 7603081915, med momsregistreringsnummer SE760308191501