Nyhetsbrev

Nyhetsbrev 1

Välkommen!
Stort tack för att du besökte oss på Vårens Östgötadagar! Det här är vårt första nyhetsbrev som går ut till dig som registrerat din epostadress.

Vi planerar att skicka ut nyhetsbrevet ca 1 gång per månad. Du kommer få lite information om vad som är på gång, något matnyttigt från bloggen, och ett erbjudande som bara gäller dig som tar emot nyhetsbrevet.

På gång
Tro det eller ej, men vi är redan igång med att planera höstens Östgötadagar, som går av stapeln 2-3 september. Då kommer vi också servera årets Östgötabakverk, vilket än så länge är hemligt.

Det finns plats kvar på bägge våra sommarkurser, vecka 27 eller vecka 31. Passa på att njut av en hel veckas intensivt målande. Läs mer här: https://www.mgnart.se/kurser/sommarkurser/

Från Bloggen
Det har inte hänt speciellt mycket på bloggen på ett bra tag. Istället passar vi på, så här i första nyhetsbrevet, att rekommendera vårt första blogginlägg. I det skriver vi om skillnader mellan zink- och titanvit, när det passar bäst att använda den ena framför den andra.
https://www.mgnart.se/vit-eller-vit/

Månadens produkt

Var det inte du som vann pouringsetet i vårt lotteri? Vi kan trösta dig med att vi ger 20% rabatt på setet och alla andra pouringprodukter från Pebeo fram till sista juni.

Ange Nyhetsbrev1 i kassan för att få din rabatt

Vinnare i lotteriet

{unsubscribe_text}

To top