En syrlig och god variant på kärleksmums

Ingredienser
Smet:
- Finrivet skal från 2 citroner
- 8 ägg
- 6 dl socker
- 2 msk vaniljsocker
- 2 msk bakpulver
- 300 g smör
- 3 dl mjölk
- 1 liter vetemjöl
Glasyr och topping:
- 1 liter florsocker
- 2 msk vaniljsocker
- 150 g smör
- Citronsaft – ca 1 dl
- 1 dl kokosflingor
Gör så här
- Sätt ugnen på 180 grader
- Tvätta citronerna, och riv det gula i skalet fint
- Vispa ägg och socker fluffigt
- Tillsätt resten av ingredienserna
- Rör ihop till en jämn smet
- Häll smeten i en långpanna med bakplåtspapper
- Grädda i ugnen ca 20-25 minuter
- Låt kakan svalna
- Glasyr: Smält smöret i en gryta
- Rör ner vaniljsocker och det mesta av florsockret
- Rör ner citronsaft lite i taget. Sikta på en krämig, bredbar konsistens
- Tillsätt mer citronsaft om toppingen är för hård, och mer florsocker om den blivit för lös
- Bred toppingen över kakan
- Strö över kokos
- Låt glasyren stelna innan du delar i lagom stora delar