Allmänt

Varför har butiken inga öppettider?

Istället för begränsade öppettider, kan vi öppna nästan dygnet runt

När vi flyttade till Bankekind 2014, letade vi specifikt efter ett hus där vi också kunde ha butik. Vi öppnade också “Creativia-butiken” samma år, med produkter för välbefinnande och personlig utveckling. Det visade sig dock ganska snabbt att det inte fungerade så bra. Det är helt enkelt inte tillräckligt många som strosar runt i Bankekind och tittar in.

Nu när vi säljer konstnärsmaterial satsar vi istället på ett annat koncept – “öppet när det passar dig”. Om vi ska sitta i en mestadels tom butik vissa tider blir vi ganska låsta. Samtidigt är någon av oss för det allra mesta hemma, och tycker verkligen den är kul att ta emot er kunder. Sen kväll? Inga problem, Michelle är kvällsmänniska. Helger? Absolut! Julafton? Om du behöver en sista-minuten julklapp (och vi firar jul hemma) ordnar vi det också. Tidiga morgnar? I så fall blir det Fredrik som tar emot. Michelle är kvällsmänniska 🙂

Men vi vill inte störa” får vi höra ibland. Vi lovar – ni stör inte! Vi driver butiken för att vi vill och tycker det är kul. Butiken ligger också avskilt i huset med egen ingång. Som besökare stör ni inte i vårt privatliv, utan när vi är i butiken är vi på jobbet.

Det är helt ok att chansa om du ändå har vägarna förbi. Bara ring på klockan, så öppnar vi om vi är hemma. Om du vill vara helt säker, är det dock bäst att kontakta oss först. Du kan ringa eller SMS:a 0737 81 57 51, kontakta oss på messenger eller skicka ett mail till kundtjanst@mgnart.se.

Mer än en webbutik med utlämning

Vår butik är en “riktig” butik, med alla varor uppställda och tydligt prismärkta. Du kan titta runt i lugn och ro. Eftersom vi har kursverksamhet och själva målar, så har vi också öppnade provexemplar av de flesta produkterna, så du kan prova på innan du bestämmer dig. Vi har också flera färgkartor målade med riktig färg, vilket ger en bättre upplevelse än att se en färg på skärmen eller tryckt i en broschyr.

Rådgivning och produktkunskap

Oftast är du ensam kund i butiken, och vi hjälper gärna till med tips, råd och tar fram provexemplar. I alla fall någon av oss har använt de flesta produkter vi har hemma. Om du känner att vi är för “på” och egentligen bara vill titta runt på egen hand, säg bara till. Det är helt ok att bara titta. Vi hoppas också att ingen känner sig “tvungen” att handla bara för att vi öppnat. Varje köp ska kännas bra, och vara saker du vill ha. Om vi saknar något i vårt sortiment är vi också alltid öppna för förslag.

Avslutningsvis

Vi hoppas att vårt koncept ska vara en “win-win“. Du som kund får Linköpings bästa öppettider (ok, kanske någon McDonalds är ännu bättre), och vi som driver butiken blir trots det mer effektiva än om vi behöver sitta fast vissa tider i en tom butik.
Välkomna till oss i Bankekind – när det passar er!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

To top