Allmänt

Östgötadagarna 2022

Årets Östgötadagar gick av stapeln helgen den 3-4 september, och alla vi som var där hade en fantastisk upplevelse. Ett härligt sommarväder med bara några droppar på lördagen hjälpte till att locka ut folk på landet. Till oss i Bankekind kom det uppskattningsvis ungefär 300 besökare.

Vi ser på Östgötadagarna som en av de viktigaste helgerna på året, så vi fortsätter engagera oss för att skapa ett så roligt, inspirerande och trevligt evenemang som möjligt. Både för besökare och alla våra kursdeltagare och samarbetspartners.

Utställning

En stor och viktig bit är konstutställningen där alla kursdeltagare erbjuds en plats att visa upp sina verk. Det är fantastiskt roligt och inspirerande att se allt samlat och upphängt.

Musik

Under dagarna fick vi mycket uppskattad underhållning av David Gustafsson och Sara Lindahl. Stort, stort tack!
Vill du boka dessa två fantastiska musiker och sångare, så ta kontakt med dem via deras Instagramsidor.

Mat och fika

Pizzatrucken var här med deras uppskattade vedugnsbakade pizzor. Perfekt för de besökare som valde att ta sitt lunchstopp hos oss på deras tur runt på Östgötadagarna.
Fick du mersmak, kan vi tipsa om att Pizzatrucken kommer att stå hos oss 17 – 19 i stort sett varje söndag.
Vill du vara säker på att trucken är på plats, vill du se var den är i dag eller kanske boka till ett eget event, se www.pizzatrucken.se.

Vi hade även fika-servering med kaffe, te och Fredriks morotskaka, som är alla våra kursdeltagares favorit. I år bakade Fredrik även Östgötabakverket, vilket många av våra besökare var sugna på att smaka.

Försäljning

Naturligtvis hade vi också öppet i butiken, med bra erbjudanden för både gammal och ung. Vi sålde dukar, penslar och färger, men gladast var nog killen som köpte sig en snygg Harry Potter pennvässare till skolstarten 🙂

Utanför butiken stod Kajsa (Silverkajsa) och Paola (Crystals by Paola) )och sålde sina egentillverkade smycken.

Med oss under lördagen fanns även Viviannes trasmattor och ljusförsäljning till föremån för fotbollslaget Linghems SK flickor 2008.

Tack

Stort tack till alla som hjälpte till att göra denna helg till den fantastiska upplevelse det blev!

To top