Publicerad den Lämna en kommentar

Välkommen till vår blogg

Efter att ha drivit vår konstnärsbutik och e-handel i drygt ett år, känner vi att det är dags att starta en blogg. Det finns helt enkelt mycket information som vi vill dela med oss av, som inte riktigt passar in under produktbeskrivningar eller mer statiska informationssidor.

På bloggen tänker vi bland annat skriva om:

  • Produktrecensioner, tester och jämförelser
  • Olika tekniker, i olika medier
  • Inhopp i kursverksamheten
  • Nyheter – produkter, utställningar eller annat
  • Åsikter

Om du läst sidan “om oss“, så vet du redan att MGN Art är vårt familjeföretag. Huvudperson är Michelle Gerfort Nanneson (“MGN”). Hon som alltid har målat, gått konstlinje, leder våra kurser och kan det mesta som helt enkelt är full av kunskap och erfarenhet. Och så har vi mig, Fredrik, som kommer vara den som kommer skriva mest här på bloggen.

Så vad har jag för bakgrund inom konst och måleri? Typ ingen alls, får jag erkänna direkt. Det var först när vi började ha kurser som jag hoppade in som deltagare och målade mina första tavlor.

Den bakgrunden gör mig till expert. Expert på att vara nybörjare 🙂

Jag kommer fortfarande ihåg vilka frågor nybörjaren har. Frågor om saker som ofta är helt självklara för den erfarna konstnären. När de dyker upp hos mig, så frågar jag Michelle, och för det allra mesta har hon svar och bra förklaringar. En fantastisk ocean att ösa kunskap ur. Om det känns som en mer allmän fråga, så skriver jag kanske ett inlägg här. En del av bloggen blir därför till för just dig som nyss börjat, men som inte har turen att bo tillsammans med en konstnär.

Samtidigt hoppas jag att även du som hållit på ett tag kommer hitta åtminstone något matnyttigt, i form av nya produkter, något nytt medium att prova eller kanske information om någon intressant utställning.

Välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.