Nyhetsbrev

Nyhetsbrev 2 – Vi kommer till stan!

På gång
Den 17 juli och fyra veckor framåt flyttar vi in till staden! Projektet “LKPG Culture Pop-Up” har gett oss möjlighet att inta gamla McDonalds vid Trädgårdstorget i Linköping. Vi siktar på att ta med hela vårt sortiment in, och kommer också under vecka 31 att genomföra en av årets sommarkurser på plats.
Platser kvar: Vi har utökat antalet platser på våra populära terminskurser i olje- och akrylmåleri. Därför finns nu 1-2 platser kvar på samtliga tillfällen. Länk till kurssidan.
Det finns också platser kvar på akvarellkursen. Mer info om akvarellkursen.

Från Bloggen
Man får vad man betalar för, eller? I det här blogginlägget skriver vi om skillnaden mellan studio- och konstnärskvalitet, framför allt när det kommer till färger. Vad gör att en dyrare färg kostar mer? När spelar det roll, och när är det bortkastade pengar? Läs mer här: Färgers kvalitet

Månadens produkt
Vi slår ett slag för Hahnemühles mer miljövänliga akvarellpapper “Agave”. Du får 10% rabatt, och de första som beställer får en ihopfällbar vattenkopp i silikon.
Agave A4 och Agave A3
Winsor&Newton går emot strömmen och sänker priset på sina professional akvarellpapper. Vi har så klart hängt med och sänkt motsvarande, och ger nu dessutom 10% extra rabatt. Vårt mest prisvärda premiumpapper?
Rough 300g, Cold Press 300g och Cold Press 640g
Ange kod “PopUp” i kassan för att få rabatten. Eller bara säg till när du besöker oss i stan eller i Bankekind 🙂

{unsubscribe_text}

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

To top