Terminskurs Acrylic Pouring

Kursledare: Birgitta Lindholm

Välkommen på kurs i Acrylic Pouring!
Med pouringteknik kan du skapa underbara abstrakta konstverk utan pensel. Känner du inte för det du skapat dan du skrapa av och börja om. I ditt spill kan du få fram något helt annat. En kurs för dig som gillar att leka, experimentera och ta vara på det som blir.

Kursen är en vägledning i en djungel av tekniker som går under många olika namn. Bland andra Acrylic Pouring, Flowart, Pourplating, Fluidart eller Dirty Pouring. Varje kurstillfälle kommer ha ett visst fokus på någon teknik, exempelvis Flip Cup, Open Cup, Swipe eller Kiss Pour.

Förutom specifika tekniker får du också mer generella kunskaper, som vilka färger och medier som är lämpliga att använda, och hur du bäst blandar din färg till lämplig konsistens för den teknik du valt. Du kommer också få en grundlig genomgång om hur du bäst förbereder din canvas (eller något annat underlag) för pouring, och hur du efterbehandlar dina verk så att de håller.

Kursen är lämplig för nybörjare, eller för dig som provat på lite hemma och fastnat för pouring. Inga förkunskaper krävs.

Tid: Varannan torsdag kl 13:30 – 16:30. Start 12/1. (Övriga datum blir 26/1, 9/2, 23/2, 9/3, 23/3 och 6/4)
Plats: Vår ateljé på Ribstonvägen 2 i Bankekind
Pris: 1400 kr
Material: Du står själv för material. Som kursdeltagare har du 10% rabatt på allt i vår butik.
Anmälan: Kontakta oss på kundtjanst@mgnart.se eller på telefon 0737 81 57 51