Våra varumärken

Penslar med vattenlöslig oljefärg

Winsor&Newton

Winsor och Newton grundades redan 1832, av kemisten William Winsor och konstnären Henry Newton. De arbetar aktivt för att minska sin egen och deras kunders miljöpåverkan. Vi har till en början valt deras vattenlösliga oljefärg – Artisan – då vi tycker att den är väldigt lik den traditionella oljan och är smidig att arbeta med då den inte kräver användning av lösningsmedel.

Utöver den vattenlösliga Artisan, har vi även vald Winsor & Newtons akrylfärg Galleria samt akvarellfärgerna professionell i både halvkopp och tub.

Vi hoppas på sikt kunna utöka vårt sortimentet med mycket mer material för den aktiva konstnären. Har du några önskemål om sortiment du gärna vill handla hos oss, så tveka inte att höra av dig. Vi testar gärna nya produkter och varumärken och har även möjlighet att ta hem ganska mycket på beställning, fast då blir leveranstiden något längre. Vi har vald att inte lägga upp beställningssortimentet som produkter i vår butik, då vi enbart vill visa vad vi har i vårt faktiska lager och kan leverera direkt.
Winsor-Newton-Logotype